Politi holder fast i rockerklub-forbud i Skalborg

00:30

Politiet forlænger lukning af rockerborg i Skalborg

Nordjyllands Politi har fredag forlænget forbuddet mod at opholde sig i Bandidos' rockerklub i Skalborg. Forbuddet gælder nu til den 8. december.

Fredag eftermiddag har Nordjyllands Politi valgt at forlænge forbuddet mod at opholde sig i rockerklubben Bandidos' klubhus i Skalborg ved Aalborg.

Forbuddet trådte i kraft den 10. november på grund af verserende uroligheder med en anden klub, Satudarah, hvor politiet vurderede, at klubhuset kunne udgøre et grundlag for flere angreb. Et forbud, der nu altså er gældende indtil den 8. december klokken 13.

Det meddeler Nordjyllands Politi i en pressemeddelse.

Forbuddet betyder, at man kan blive straffet med fængsel i op til to år, hvis man alligevel opholder sig i klubhuset på Thomas Olesens Løkkens Vej. 

Læs også Rockere får forbud mod at opholde sig i klubhus

- Vi fastholder lukningen af rockerklubhuset for at sikre trygheden og sikkerheden for borgerne, ikke mindst for de mennesker som bor og kommer i området, siger vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi, Anders Uhrskov.

Politiet vil, mens forbuddet er aktuelt, øge patruljeringen i området omkring rockerklubhuset.

Op til det første forbud den 10. november forsøgte gerningsmænd at sætte ild til et klubhus i Randers, der tilhørte Bandidos. Ilden blev dog hurtigt slukket, og der skete ingen større skade. I Viborg blev der også foretaget en indsats, hvor 17 personer med tilknytning til Saturdarah blev anholdt kort inden forbuddet, ligesom der også havde været aktioner på Sjælland. 

03:20

Hør, hvad politiinspektør Marianne Vestergaard-Lau sagde om forbuddet den 10. november.

Luk video

Forsiden lige nu