De første henvendelser er allerede kommet i sagen om røveriet i Rema1000 i Frejlev i lørdags. Men Nordjyllands Politi vil gerne høre fra flere Foto: Nordjyllands Politi

01:22

1 af 2

Politi hører gerne fra flere om overvågningsbilleder

Der er stadig intet nyt om gerningsmanden bag lørdagens røveri i Rema1000 i Frejlev, så politiet opfordrer nu igen folk til at henvende sig.

Onsdag eftermiddag offentliggjorde Nordjyllands Politi nogle videoovervågningsbilleder af den mand, der lørdag formiddag røvede Rema1000 i Frejlev.

Det har nu ført til flere henvendelser i sagen fra folk, som mener at kunne give poltiet flere oplysninger i sagen. Men afgørende nyt er stadig ikke kommet ind, fortæller Henrik Bo Pedersen, der sidder med sagen.

- Vi mangler stadig en "smoking gun", som man siger. Vi mangler nogle oplysninger om gerningsmanden. Men vi er glade for de henvendelser, vi allerede har fået, og så afventer vi lige et par dage og ser, om ikke der skulle dukke noget mere op, siger Henrik Bo Pedersen.

Han understreger, at alle henvendelser vil blive behandlet anonymt og opfordrer folk, som måske sidder inde med nyt i sagen, til at ringe 114.

Det pågældende røveri blev begået lørdag formiddag, da en mand klædt i sort hættetrøje og med grå maske for manden gik ind i Rema1000-supermarkedet med en pistol og en økse i hænderne. Her truede han sig til et mindre kontantbeløb og nogle cigaretter. Manden beskrives som 180 centimeter høj og almindelig af bygning.