Seneste nyt:

Politiet efterforsker mulige krænkelser af to mindreårige piger

Nordjyllands Politi efterforsker to anmeldelser om en mand, der i Aalborg-bydelen Vejgaard, har blufærdighedskrænket mindreårige piger.

Efterforskere og lokalbetjente fra Nordjyllands Politi har onsdag efterforsket to anmeldelser, som politiet modtog tirsdag. Anmeldelserne handler om blufærdighedskrænkelser af to mindreårige piger i Aalborg-bydelen Vejgaard.

- Det drejer sig som en mand, der tager kontakt til to mindreårige piger og spørger, om han må se deres bagdel mod betaling. Hændelserne finder sted inden for kort afstand, både tidsmæssigt og geografisk, og pigernes beskrivelser af manden er sammenfaldende. Derfor formoder vi, at der er tale om én mand, siger politikommissær Simon Hjorth Jacobsen, , der er leder af Nordjyllands Politis forebyggelsesafdeling i Aalborg.

Politiet oplyser, at den ene pige blev antastet af en mand på et el-løbehjul tirsdag klokken 13.55, da hun gik ad Marievej og var på vej hjem fra skole.

Manden spurgte til pigens alder og bopæl og tilbød hende penge for at vise sin bagdel. Det afslog pigen, og manden kørte sin vej i retning af Sofievej.

Den anden pige blev antastet af formodentlig samme mand på Jens Baggesens Vej ved motorvejsbroen mellem klokken 14.15 og 14.45. Her tilbød manden ligeledes pigen penge mod at se hendes bagdel.

Signalement

Sender ekstra patruljer til området

Nordjyllands Politi vurderer, at manden med sin opførsel har blufærdighedskrænket de to piger, og Simon Hjorth Jacobsen oplyser, at politiet har startet en efterforskning op for at finde gerningsmanden.

- Så vi hører meget gerne fra borgere, der mener at have set noget af relevans for sagerne, eller som kender til manden. Ring til os på 114, opfordrer Simon Hjorth Jacobsen.

Politiet gør samtidig en særlig indsats for, at familier i området ikke skal føle sig utrygge.

- De familier, der bor i Vejgaard-området, skal kunne føle sig trygge ved, at deres børn går til og fra skole. Derfor sender vi også ekstra patruljer ud at køre i området, og vi gør, hvad vi kan, for at finde frem til den omtalte mand. Man er meget velkommen til at rette henvendelse til os, siger politikommissæren.