LIGE NU:

Politiet indstiller eftersøgningen af mand i Limfjorden

Den storstilede eftersøgning i Limfjorden efter en mand, der faldt i onsdag eftermiddag, er nu indstillet.

Politi, beredskab, både, dykkere og en helikopter var i luften og på vandet onsdag eftermiddag, da der klokken lidt over et blev slået alarm, fordi en mand var set falde i Limfjorden ved Nordre Havnepromenade i Nørresundby.

Klokken 16 blev den storstilede eftersøgning imidlertid indstillet.

- Fra Aalborg Universitetshospital var vurderingen, at manden med den her vandtemperatur ville kunne genoplives efter at have været i vandet op til et par timer. Nu er vi ude over de to og en halv timer, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Henrik Beck.

- Alle de steder, han kan have været, er blevet undersøgt. Det er muligt, han er drevet med strømmen, men vi har fastslået, at han altså ikke er blevet fanget under molen, tilføjer Henrik Beck. 

Vidner så tidligere på eftermiddagen en mand i blåligt tøj falde i Limfjorden, og det blev bekræftet af overvågningsbilleder fra en byggeplads tæt på broen og stedet, hvor manden skulle være faldet i. 

- Det er ved at blive mørkt, og sigtbarheden i Limfjorden er ikke god længere. Og så er det simpelthen ikke realistisk, at vi finder manden i live, siger Henrik Beck.

Det vides endnu ikke, hvem manden er, eller hvor han er fra.