LIGE NU:

Politiet leder efter flugtbilist efter påkørsel af mand ved Aalborg Sygehus Syd

En mand blev søndag eftermiddag påkørt ved Aalborg Sygehus Syd, da han ville tale med en bilist, der havde beskadiget hans forrude.

Politiet leder i øjeblikket efter føreren af sort personbil, der søndag lidt efter klokken 14.30 påkørte en mand i krydset mellem Søndre Skovvej og Hobrovej ved Sygehus Syd i Aalborg.

Manden fik kun lettere skader ved påkørslen og kunne selv transportere sig op til den nærliggende skadestue, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Mads Hessellund.

Påkørslen var kulminationen på flere minutters provokationer af offeret, der mødte den nu forsvundne bil lidt længere mod syd, hvor de to biler i nordgående retning kom til at holde stille tæt på hinanden.

Rude ødelagt af flaskekast

En kort øjenkontakt mellem de to bilister, fik den nu forsvundne bilist til at sige: "Har du et problem?". Herefter kørte bilerne igen, og en passager i den sorte bil kastede en flaske mod forruden på den forurettede parts bil, forklarer vagtchefen, med det resultat at ruden revnede.

Da de to biler igen kommer til at holde i krydset mellem Søndre Skovvej og Hobrovej, stiger den forurettede ud af sin bil og går over til den sorte bil for at få en forklaring på fører og passagerers opførsel.

Så langt når han ikke, for føreren af den sorte bil påkører ham bevidst og tager flugten, lyder det fra Poul Hessellund.

Politiet vil meget gerne i kontakt med folk, der har set optrinet eller dele af det. Har du oplysninger, kan du kontakte politiet på telefon 114.