Arkiv. Foto: Per Frank Paulsen

Politiet og Forsvaret til stede ved Tech College: Skal fjerne kemisk stof

Politi, redningsberedskab og Forsvaret er i øjeblikket til stede på Tech College, Østrup Uttrup Vej 1, i Aalborg.

Personale fra Forsvaret er i øjeblikket ved at fjerne et kemisk stof, der hedder 2,4, DNPH, som normalt er at finde på Tech Colleges afdeling på Øster Uttrup Vej 1 i Aalborg. Det pågældende stof er dog blevet for gammelt, og dermed ustabilt.

- Vi satte allerede i går Tech College i forbindelse med Forsvaret, og den faglige vurdering har været, at det ikke var en hastende opgave. Derfor er det aftalt, at man i dag afhenter stoffet efter skoletid, siger politiets vagtchef, politikommisær Poul Fastergaard.

Han oplyser, at politi og redningskøretøjer derfor rutinemæssigt lige nu er til stede i området, mens Forsvaret arbejder.

- Det er normal rutine. Vi er til stede for at afspærre og sikre områder, så vores samarbejdspartnere fra Forsvaret kan passe deres arbejde i ro og orden, siger Poul Fastergaard.

Han understreger, at borgerne ikke behøver være bekymret på grund af politiets tilstedeværelse i området. Politiet ved på nuværende tidspunkt ikke, hvor længe man vil være til stede, men det forventes, at Forsvarets personale snart vil forlade stedet igen.