LIGE NU:

Politiet om efterlyst 26-årig kvinde: Hun kan være i hele Nordjylland

Nordjyllands Politi opfordrer borgere fra hele Nordjylland til at kontakte dem, hvis de skulle se en person, der passer på forsvunden kvindes signalement.

Opdatering onsdag klokken 11.55: Kvinden er fundet i livløs tilstand i Lundby Krat. Ifølge Nordjyllands Politi tyder intet på, at hun har været udsat for en forbrydelse.

Nordjyllands Politi har siden søndag aften efterlyst en 26-årig kvinde fra Aalborg. Mandag omkring middagstid eftersøger hundepatruljer et område ved byen Hørby vest for Sæby.

- Nogle mener at have set hende omkring Hørby, og derfor har vi sendt nogle patruljer derop. De søger efter hende i området med hunde. Nogle har meldt ind, at de har set en person, der passer på beskrivelsen, og en person, der var gående, siger Jesper Sørensen, vagtchef hos Nordjyllands Politi.

Den 26-årige var lørdag med en bus til Lundby Krat ved Gistrup, der ankom klokken 11.58. Siden har hendes telefon været slukket, og familien har ikke kunnet få kontakt med hende.

Nyt foto offentliggjort

Mandag eftermiddag har Nordjyllands Politi offentliggjort et nyt billede af den efterlyste kvinde. 

Sagens seneste efterforskningsskridt viser, at den unge kvinde i lørdags handlede i Meny i Kennny-Arkaden i det centrale Aalborg, inden hun formentlig tog med bussen i retning mod Gistrup.

Politiet er kommet i besiddelse af et overvågningsbillede fra det pågældende supermarked af den eftersøgte kvinde – et foto, som Nordjyllands Politi altså nu offentliggør i håb om, at man kan få nogle nye informationer, der kan bidrage til at få fastlagt, hvor den eftersøgte har taget ophold.

- Ring til os med det samme på telefon 114, hvis du har set hende, eller hvis du ved noget. Hendes familie er meget bekymret for hende, og de frygter for hendes velbefindende, siger politikommissær Kenneth Rodam.

Kan være i hele Nordjylland

Nordjyllands Politi har både søndag og mandag søgt i området omkring Gistrup efter den savnede kvinde, og nu har man efter henvendelser fra borgere også igangsat en eftersøgning ved Hørby.

Det får samtidig politiet til at opfordre borgere fra hele Nordjylland til at holde øje.

- I min verden kan hun være i hele Nordjylland, så det er ikke nødvendigvis kun i området omkring Lundby Krat, at vi gerne hører meldinger fra borgere, siger vagtchef Jesper Sørensen fra Nordjyllands Politi.

Signalement og billede af den 26-årige kvinde er fjernet fra artiklen, efter hun er blevet fundet.