Seneste nyt:

Politiet søger vidner til røverier i Aalborg

Natten til torsdag var der tre gaderøverier i Aalborg, og Nordjyllands Politi søger nu vidner i de tre sager, hvor der muligvis kan være et sammenfald mellem to af røverierne.

Røverierne i Aalborg er sket i tidsrummet mellem klokken 01.30 og 04.00 natten til torsdag, og ofrene er alle mænd, der er gået alene på gaden.

- Gaderøverier ser vi med stor alvor på, så vi opfordrer alle med oplysningerne i sagerne om at henvende sig, siger Frank Olsen, der er vicepolitiinspektør hos Nordjyllands Politi.

- Informationerne fra offentligheden kan være en vigtig brik i vores efterforskning.

Skete i Aalborg midtby

Det første gaderøveri, som skete omkring klokken 01.30, foregik på Boulevarden. Her blev en 20-årig mand kontaktet og truet af to mænd til at udlevere sine AirPods.

Kort tid efter var det så ved busterminalen på Kennedys Plads, hvor Nordjyllands Politi klokken 02.07 fik en anmeldelse om, at en 35-årig mand var blevet overfaldet.

Efter volden blev han truet til at give sin tegnebog og telefon samt pinkode til gerningsmændene.

Det tredje røveri i løbet af natten skete omkring klokken 04.00, hvor en yngre mand blev truet med kniv til at udlevere sin mobiltelefon.

Mulig sammenfald mellem to røverier

Det er sparsomt med signalementer af gerningsmændene til røverierne, men Nordjyllands Politi mistænker, at der kan være et sammenfald mellem det første og tredje røveri.

Her beskrives gerningsmændene til at være to yngre, danske mænd på omkring 170 centimeter, som begge bar hættetrøjer.

Røveriet på Kennedys Plads blev udført af 4-5 ukendte gerningsmænd, som beskrives som værende af anden etnisk herkomst.

Frank Olsen fra Nordjyllands Politi siger, at man hellere skal ringe en gang for meget end for lidt, hvis man har information eller observeret noget før, under eller efter røverierne.

Nordjyllands Politi sidder klar ved telefonen på 114.