LIGE NU:

Pullerter blev fjernet dagen før fatal ulykke

Dagen før onsdagens fatale ulykke på Lindholm Brygge hvor en 84-årig mand mistede livet, var de pullerter, der skulle forhindre biler i at køre i Limfjorden, blevet fjernet.

Da en 84-årig mand onsdag aften omkom i en drukneulykke på Lindholm Brygge i Nørresundby var de såkaldte pullerter, der skal forhindre biler i at komme helt ned til molen, væk. Intet forhindrede dermed den ældre mand i at køre i den iskolde fjord, hvor han mistede livet.

Andelsboligforeningen Høje Brygge, der råder over området, fortæller til TV2 Nord at flere af pullerterne var væk onsdag, fordi de var blevet påkørt og var sendt til reperation. Torsdag er de alle på plads igen, så biler ikke kan komme ned til molen.

- Umiddelbart er det ikke noget, vi vil drage andelsboligforeningen til regnskab. Der står klart og tydeligt, at det er privat område og at man ikke må køre ned på havnekajen som den ældre mand gjorde, siger Per Vagn Nielsen, vagtchef ved Nordjyllands Polti.

[cke_placeholder_teaser_teaser:{"nid":"57112"}]

Politiets teori er, at den 84-årige var på vej fra Aalborg Lufthavn til Hobro, da han af ukendte årsager endte med at dreje ned ad Lindholm Brygge, ud på den normalt afspærrede plads og direkte i Limfjorden.

- Det er simpelthen sort uheld. Der står, det er privat område, og så kører han lige igennem og fortsætter ud i vandet og rammer ikke de pullerter, der er nedtaget lige nøjagtig dagen før det her uheld sker, siger vagtchefen videre.

Da både parkeringspladsen foran pullerterne og moleområdet bagved er privat område er det andelsboligforeningens - og ikke Aalborg Kommunes - ansvar at sørge for sikkerheden omkring den. Foreningen - og altså heller ikke politiet - mener dog ikke, at de kan drages til ansvar for den fatale ulykke.

Ulykken skete onsdag kort før klokken 19.30, og selvom dykkere fra Nordjyllands Beredskab fik reddet den 84-årige mand op, var det ved ankomsten til Aalborg Universitetshospital klart, at hans liv ikke stod til at redde.

SKole park og vej

play Kommunen griber ind: Afspærrer faldefærdig skolebygning for ejerens regning

090817 Landmønd kæmper for at redde høsten

play Minister erkender: Landmænd, der ville ansætte voksenlærlinge, fik uberettigede afslag

smoerrebroed_daase.jpg

Vilsund Blue ramt af manglende råvarer og faldende priser

Kim Edberg Andersen

Tidligere DF´er får lov til at træde ud af byrådet

SKole park og vej

play Kommunen griber ind: Afspærrer faldefærdig skolebygning for ejerens regning

090817 Landmønd kæmper for at redde høsten

play Minister erkender: Landmænd, der ville ansætte voksenlærlinge, fik uberettigede afslag

Til forsiden

Til forsiden