LIGE NU:

Rådmand chikaneret på egen bopæl: Jeg opfatter det som en trussel

Miljø- og energirådmand i Aalborg Kommune, Lasse P.N. Olsen (EL), er blevet chikaneret ved sin bopæl. Sagen er meldt til politiet.

Søndag aften var modstandsbevægelsen Den Nordiske Modstandsbevægelse på krigsstien. De har samlet affald i naturen i Aalborg og omegn og herefter smidt det hele foran Lasse P.N. Olsens opgang i Ødegadekvarteret i Aalborg.

De har smidt det hos Lasse P.N. Olsen, fordi han er miljø- og energirådmand i Aalborg Kommune. Derfor mener Den Nordiske Mostandsbevægelse, at Lasse P.N. Olsen er ansvarlig for affaldet. 

- Jeg må sige, at jeg opfatter det som en trussel. At en modstandsbevægelse, der selv beskriver sig som en nynazistisk kamporganisation, ved hvor jeg bor og er villige til at tage turen, synes jeg er meget ubehageligt, fortæller, Lasse P.N. Olsen. 

På deres hjemmeside beskriver Den Nordiske Modstandsbevægelse sig som en revolutionær nationalsocialistisk kamporganisation. De skriver følgende på deres hjemmeside om episoden. 

- Alle Modstandsbevægelsens reder i Danmark har i weekenden været ude at arbejde under solen. Kampgrupperne havde samlet sig i udvalgte områder landet over, hvor de samlede det skrald og affald op, som uansvarlige mennesker har smidt i naturen, på strandene, i skovene, langs vejene og i byerne. Affaldet blev efterfølgende afleveret hos de ansvarshavende politikere.​

Lasse P.N. Olsen er rystet over episoden. Både på egne, men også sine naboers vegne. 

- Jeg er mere rystet, end jeg havde forventet. Jeg tror, det ert er følelsen, af at det ikke kun er mig, det er gået ud over. At det er gået ud over sagesløse personer, bare fordi de bor i samme opgang som mig, fortæller Lasse N.P. Olsen. 

Borgmester, Thomas Kastrup-Larsen (S), udtaler sig i en pressemeddelelse. 

- Episoden er meget beskæmmende. Det er fuldstændig utilstedeligt og helt uacceptabelt, at man som politiker skal udsættes for chikane, fordi man passer sit arbejde. Samtidig er det urimeligt, at borgere der bor i området nu føler sig utrygge og skræmte over det, der er sket, fortæller Thomas Kastrup-Larsen. 

I samme pressemeddelese oplyser Aalborg Kommune også, at sagen nu er anmeldt til politiet. 

Udover Lasse P.N. Olsen er der også blevet smidt affald hos miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen (V) samt byrådsmedlemmer i Horsens og Varde. Udover affaldet er der hos alle også blevet lagt en lang besked fra Den Nordiske Modstandsbevægelse. 

40_percent

play Studerende vender velfærdsuddannelserne ryggen – bare ikke i Nordjylland

vandhuset hjørring

Efter fald på 10 meter: Svømmehal sætter afskærmning op

200721 Drinks bliver serveret

Skagen-restauranter åbner igen efter coronasmitte

Carina Cassøe Krüth

OL-rytter Carina Cassøe Krüth om finale: - Det var en megagod tur

40_percent

play Studerende vender velfærdsuddannelserne ryggen – bare ikke i Nordjylland

vandhuset hjørring

Efter fald på 10 meter: Svømmehal sætter afskærmning op

200721 Drinks bliver serveret

Skagen-restauranter åbner igen efter coronasmitte

Til forsiden

Til forsiden