Rektor: Barcelona-tur giver ingen problemer

Studieture til Barcelona fra Nørresundby Gymnasium har vakt bekymring hos flere forældre. Rektor fortæller onsdag, at det ikke har givet problemer.

Tirsdag morgen fløj 2.T på Nørresundby Gymnasium til Barcelona på studietur, alt imens den catalanske by erklærede sin uafhængighed.

Urolighederne i området har givet anledning til bekymring hos flere forældre, fortalte TV2 Nord mandag. Men indtil videre har der ikke været nogen problemer, fortæller rektor på Nørresundby Gymnasium, Søren Hindsholm.

- Jeg har ikke hørt noget fra dem, og hvis der var det mindste, så ville de have kontaktet mig. Der er blevet sendt lidt beskeder frem og tilbage mellem forældrene og deres børn, og jeg har ikke hørt om nogen problemer, siger Søren Hindsholm. 

I stedet peger rektoren på, at der blot er tale om en spændende oplevelse for eleverne.

Læs også Forældre er bekymrede for studietur til Barcelona

I forvejen har Nørresundby Gymnasium haft to klasser i Barcelona, mens urolighederne har stået på Catalonien. En af dem er 3.E, og de fortalte live på en Skype-forbindelse i TV2 Nord mandag, at urolighederne ikke har påvirket dem. 

- Der var ikke mange optøjer eller noget. De var glade faktisk. Jeg synes ikke, man har kunnet mærke det overhovedet, sagde Mathias Lund Ahlgren fra 3.E.