01:41

Nordjyske ingeniørstuderende kan glæde sig over at få den fjerdebedste uddannelse i verden

- Det er jo en fantastisk dag for Aalborg Universitet, fordi det er jo noget vores medarbejdere har arbejdet på i rigtig mange år, så at vi nu bliver anerkendt som et af verdens allerbedste universiteter, det er jo intet mindre end fantastisk, siger rektor på Aalborg Universitet, Per Michael Johansen. Foto: Anders Ekström

1 af 2

Rektor på AAU om fjerdeplads i verden: Det er fantastisk!

Hvis man vil være sikker på et job, kan det være klogt at søge mod ingeniøruddannelserne på Aalborg Universitet. Her jubler man over en flot placering blandt verdens bedste ingeniøruddannelser

Aalborg har fået sig en uddannelse i intet mindre end verdensklassen. Det er ingeniøruddannelsen på Aalborg Universitet, der netop er kåret som fjerdebedst i hele verden.

Det er en ny rapport, der placerer Aalborg Universitet i top 4. Det er 178 førende eksperter inden for ingeniøruddannelse, der har vurderet uddannelser i hele verden. 

- Det er jo en fantastisk dag for Aalborg Universitet, fordi det er jo noget vores medarbejdere har arbejdet på i rigtig mange år, så at vi nu bliver anerkendt som et af verdens allerbedste universiteter, det er jo intet mindre end fantastisk, siger rektor på Aalborg Universitet, Per Michael Johansen. 

Der er i øjeblikket godt 10.000 ingeniørstuderende på Aalborg Universitet.