LIGE NU:

Røgmaskine, DJ-pult og dansegulv: Politi lukkede piratfest i Aalborg

En støjklage fra naboer resulterede i, at politiet natten til søndag kunne lukke en piratfest med eget logo, udstyr og med gæster, der ikke vidste, hvem de var til fest hos.

En piratfest i Bredgade i Aalborg med 30 gæster uden mundbind, DJ-pult og røgmaskine blev natten til søndag lukket af Nordjyllands Politi. 

Det fortæller vagtchef hos Nordjyllands Politi, Henrik Beck, til TV2 Nord.

- Vi får en anmeldelse om høj musik fra naboer til lejligheden, og da vores patrulje kommer frem, er det tydeligt, at her ikke er tale om en privat fest, siger Henrik Beck.

quote Det er fuldstændig tankeløs opførsel af både gæster og arrangører

Henrik Beck, vagtchef, Nordjyllands Politi

Han fortæller, at der var cirka 30 unge mennesker, der dansede på et dansegulv uden mundbind, mens der var opsat en DJ-pult med flere højtalere. Derudover var der røgmaskine, diskolys og udsmykningskilte på væggene. Arrangørerne havde lavet deres eget logo, og der var skilte, der viste vej til toilettet.

- Da vores patrulje snakker med gæsterne, var der endda tre personer, der ikke vidste, hvem de var til fest hos, siger Henrik Beck. 

Reklamerede på Instagram

Derudover kan han meddele, at der er blevet fundet en Instagramprofil, der reklamerede for festen. Ifølge den er det ikke første gang, der er fest i lejligheden.

- Når vi ser på opslagene på Instagram, står der blandt andet, at der er blevet afholdt en fest med 50 personer fredag aften, siger Henrik Beck til TV2 Nord. 

Han understreger, at de fleste er gode til at overholde reglerne, men ærger sig over nattens opførsel fra personerne til festen.

- Det er træls, når vi oplever, så mange ignorerer reglerne på denne meget åbenlyse måde. Det er fuldstændig tankeløs opførsel af både gæster og arrangører, siger han.

Gæsterne blev smidt ud af politet, men arrangørerne slipper ikke så billigt. De kan nu se frem til en større bøde fra politiet. Størrelsen bliver først fastsat, efter politet har efterforsket sagen dybere. Hvis der er blevet opkrævet entré eller solgt alkophol vil det være skærpende, og bøden vil derfor blive større.