Sejr til White Hawks i intens kamp

I sæsonens første hjemmekamp sikrede White Hawks sig sejren over Odense i overtid.

Gæsterne fra Odense - med tidligere White Hawks-træner Peter Johansson i boksen - kom til Frederikshavn med et nederlag til Aalborg Pirates i sæsonpremieren.

Også i Frederikshavn måtte Odense se sig slået.

Fynboerne blev besejret 3-2 efter de havde været i forlænget spilletid.

Fire minutter før første periodes udløb tog White Hawks føringen. Det var nyerhvervelsen Joachim Linnet, der sikrede hjemmeholdet føringen på 1-0.

I anden periode var høgene under mere pres, og 12 minutter inde i perioden udlignede Odenses Rasmus Bjerrum til 1-1.

Et minut inde i tredje periode sørge Steffen Frank for, at White Hawks kom foran igen med 2-1. Glæden varede dog ikke længe. Et kvarter før tid udlignede Odense nemlig til 2-2.

Derfor måtte de to hold ud i forlænget spilletid, og efter kun to minutter sørgede Colin Vock for, at White Hawks vandt kampen, og dermed fik to point med sig.

Næste kamp for White Hawks er nu på fredag, hvor turen går til Gentofte, som i mandagens kamp tabte 2-0 i Aalborg.