Seks mænd bag røverisk overfald på 22-årig

Lørdag morgen ved ottetiden blev en 22-årig mand udsat for det politiet betegner som et røverisk overfald af seks gerningsmænd i Aalborg.

Overfaldet skete på Kanalstien i Aalborg ved siden af Karolinelund. Her gik den 22-årige på Kanalstien på vej til træning. Han blev antastet af to personer, der krævede at få hans taske.

Der opstod herefter tumult hvor offeret blev tildelt flere slag i hovedet og på kroppen, oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi, Karsten Højrup Kristensen i en pressemeddelelse.

Det lykkedes ikke de to gerningsmænd at få tasken fra manden og de kaldte nu på et fremmed sprog efter fire andre personer der stod i nærheden.

De nu seks gerningsmænd overfaldt igen den 22-årige og igen blev han tildelt flere slag og spark mod kroppen.

Under overfaldet så offeret at den ene gerningsmand pludselig tog en lommekniv frem. Herefter blev han stukket i højre overarm med kniven. Det lykkedes efterfølgende for manden at komme fri af gerningsmændene. Han løb mod sin bopæl i nærheden, stadig medbringende sin taske.

Herefter tog han på skadestuen og blev behandlet for sine skader, herunder syet med sek sting i højre overarm.

Gerningsmanden, der stak med kniven, beskrives som:

- Mand

- Ikke etnisk dansk

- 180 cm høj

- Ukendt alder

- Rød kasket, sort hættetrøje med hvid tekst og mørke træningsbukser.

De øvrige gerningsmænd beskrives som:

- Ikke etnisk danske

- Ukendt alder

- Taler fremmedsprog internt

En eller to af personerne havde muligvis hår med såkaldt dreadlocks

Politiet efterlyser vidner der har set overfaldet eller vidner der har set gruppen af gerningsmænd i området omkring gerningstidspunktet. Nordjyllands Politi kontaktes på 114.