LIGE NU:

Seks teenagere fængslet efter slagsmål og knivstik i Aalborg

De seks personer, der søndag aften var indblandet i et slagsmål i Aalborg, er alle blevet fængslet.

Seks personer, alle i alderen fra 15 til 18 år, er sigtet for grov vold og fængslet i fire uger efter et slagsmål og knivstikkeri søndag aften i Aalborg. Det fortæller politikommisær Martin Rolighed fra Nordjyllands Politi. 

Oplysningerne bekræftes af anklager Mathias Andersen fra Nordjyllands Politi. De seks personer, som politiet mener, der har taget del i slagsmålet søndag aften, blev alle fremstillet i grundlovsforhør mandag eftermiddag, og her afgav alle seks forklaring.

- Der er tale om to grupperinger med tre personer i hver. Der har været en konflikt på forhånd, og der er blevet afgivet forskellige forklaringer på, hvad konflikten består i. Og det endte så med en eskalering søndag aften, forklarer anklager Mathias Andersen, Nordjyllands Politi.

Grundlovsforhør bag lukkede døre

Grundlovsforhøret blev holdt bag lukkede døre, og derfor kan anklageren ikke komme nærmere ind på baggrunden for konflikten. 

- På grund af påvirkningsrisiko overfor vidner og hinande har vi valgt at varetægtsfængsle dem, så politiet har mulighed for at efterforske sagen, uden at personerne kan tale med andre med tilknytning til sagen, forklarer anklager Mathias Andersen.

Han bekræfter i øvrigt, at en person i hver gruppering er blevet påført skader, der kan stamme fra en kniv.

Syv personer anholdt, men kun seks fremstillet

Slagsmålet, der førte til et knivstikkeri, skete søndag aften omkring klokken 21 i krydset mellem Hobrovej og Vestre Allé. Flere politipatruljer samt indsatsleder blev sendt til stedet, ligesom en ambulance og en lægebil også blev tilkaldt.

Slagsmålet skete mellem to grupperinger, og to af de implicerede kom lettere til skade som følge af at være stukket med en kniv. Ingen af dem kom dog kritisk til skade. 

Syv personer blev anholdt i forbindelse med slagsmålet, men man har altså valgt kun at fremstille seks af personerne i grundlovsforhør. 

De seks personer, der er fra Aalborg og Nørresundby, nægtede sig alle skyldige.

 
 
Foto: Christian French
 
 
Foto: Christian French
 
 
Foto: Christian French