Skadesplaget AaB-profil nærmer sig topformen

Både Jakob Ahlmann (tv.) og Lukas Spalvis ((th.) blev ramt af korsbåndskader i august 2014. Sidstnævnte kom markant hurtigere tilbage fra sin skade. . Foto: Jakob Ahlmann - Twitter

Jakob Ahlmann genoptræner hårdt i vinterpausen og satser på at være klar til foråret.

AaB-backen Jakob Ahlmann nærmer sig topformen efter snart halvandet års skadeshelvede. Det fortæller han til AaB's hjemmeside. 

Det er især over vinterpausen, at Ahlmann har bygget på i genoptræningen af korsbåndet, som blev revet over under en træning i august 2014. 

- Lige nu ser det rigtig godt ud. Jeg træner på hundrede procent på banen tre til fire gange om ugen, og det kan jeg gøre smertefrit nu. Det er super dejligt, for det er meget længe siden, at jeg har kunnet gøre det, siger Jakob Alhmann til AaB's hjemmeside. 

09:15

Her kan du se 'Grønskollinger af guld'-afsnittet med Jakob Ahlmann

Luk video

 

Jakob Ahlmann spillede et par kampe i efteråret, men en række følgeskader gjorde ham igen ukampdygtig. 

- Vinterpausen har været fin for min genoptræning, for i efteråret pressede jeg mig selv for meget. Jeg ville nemlig gerne spille nogle kampe, og derfor trænede jeg, mens jeg havde lidt ondt. 

- Derfor har jeg haft godt af at kunne træne en masse styrke i vinterpausen, hvor jeg har kunne bygge på og sørge for at blive smertefri igen uden at blive presset af et kampprogram. Det gør også, at jeg kan træne fodbold med de andre nu, siger han. 

AaB starter forårssæsonen placeret på en andenplads i Alka Superligaen, og Ahlmann håber, at han kan blive en del af et forhåbentligt succesrigt forår. 

- Jeg håber selvfølgelig, at jeg kommer til at spille en masse i foråret. Vi ligger godt til og har nogle rigtig spændende kampe foran os. Jeg skal bygge endnu mere på og ind i en god periode nu, hvor jeg forhåbentlig kan være skadesfri. Jeg glæder mig helt vildt til at komme til at spille noget fodbold igen og give den gas, slutter Jakob Ahlmann. 

AaB åbner forårssæsonen i Alka Superligaen den 29. februar klokken 19.00 ude mod FC Midtjylland. 

 

 

Forsiden lige nu