LIGE NU:

Skal du med på glatis? Nu åbner Aalborgs nye skøjtebane

På lørdag åbner Aalborgs skøjtebane, hvor du selv kan få en tur - og se hvordan det skal gøres, når Aalborgs Skøjteprinsesser lave kunstner på isen.

Så er vinteren reddet! For mange er et besøg i Aalborg lig med en tur på byens traditionsrige skøjtebane og efterfølgende et glas gløgg og en æbleskive på en af cafeerne på C. W. Obels Plads.

Og i år kan du slibe skøjterne for alvor, for her bliver det en spritny bane, du skal køre på.

quote Vi fandt jo ud af, at den her skøjtebane sidder dybt i sjælen hos aalborgenserne, så jeg er glad for, at borgerne råbte op, og for at erhvervslivets støttede.

Mads Duedahl, Sundheds- og Kulturrådmand

For efter en del tummel med den gamle, nedslidte skøjtebane og besværligheder med at finde midler til en ny i det kommunale budget, så kan Aalborg Kommune nu præsentere en helt ny bane.

- Ja vi fandt jo ud af, at den her skøjtebane sidder dybt i sjælen hos aalborgenserne, så jeg er glad for, at borgerne råbte op, og for at erhvervslivets støttede. Jeg glæder mig rigtigt meget til at indvie den nye skøjtebane og kan kun opfordre familier, unge som gamle til at kigge forbi. Aalborg Skøjteløberforening og AaB Ishockey lejer skøjter ud, og det skal de have en stor tak for. Så selv dem uden skøjter kan være med, siger Sundheds- og Kulturrådmand Mads Duedahl.

Rådmanden står for den officielle åbningstale lørdag klokken 12.00. Herefter vil der være et kort åbningsshow med Aalborg Skøjteløberforening og ishockeyklubben Aalborg Pirates - og så kan nordjyderne llers selv begive sig ud på glatis.

Hvis man efter udskejelserne på skøjtebanen vil have lidt at varme sig på, så er der rig mulighed på pladsens caféer og spisesteder. Søgaards Bryghus giver gratis varm kakao til de første 100 besøgende.

Program for åbning af den nye skøjtebane

 

SKole park og vej

play Kommunen griber ind: Afspærrer faldefærdig skolebygning for ejerens regning

090817 Landmønd kæmper for at redde høsten

play Minister erkender: Landmænd, der ville ansætte voksenlærlinge, fik uberettigede afslag

smoerrebroed_daase.jpg

Vilsund Blue ramt af manglende råvarer og faldende priser

Kim Edberg Andersen

Tidligere DF´er får lov til at træde ud af byrådet

SKole park og vej

play Kommunen griber ind: Afspærrer faldefærdig skolebygning for ejerens regning

090817 Landmønd kæmper for at redde høsten

play Minister erkender: Landmænd, der ville ansætte voksenlærlinge, fik uberettigede afslag

Til forsiden

Til forsiden