Benjamin Jakobsen (tv) skifter fra Skjern til Aalborg Håndbold. Her ses han sammen med Andreas Holst Jensen fra netop Aalborg Håndbold. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Skjern-streg slutter sig til mestrene fra Aalborg

Aalborg Håndbold forstærker sig forud for en tætpakket sæson.

Når Aalborg Håndbold i slutningen af august løber på banen igen til sæsonpremieren i herrehåndboldligaen, er det som forsvarende Danmarks- og pokalmestre, så der er masser at bevise for det nordjyske stjernehold. 14 dage senere skal holdet desuden ud og gøre god figur i håndboldens Champions League.

Det kræver en stærk og bred trup at honorere et så pakket kampprogram og direktør for Aalborg Håndbold Jan Larsen har derfor været ude at shoppe.

På hylden med stregspillere fandt direktøren Benjamin Jakobsen i Skjern Håndbold, som han har skrevet kontrakt med for det næste år.

- Det glæder mig, at vi kan præsentere yderligere en forstærkning til den kommende sæson. Der venter os mange store og interessante udfordringer, der bl.a. kræver en bred, dygtig og fysisk stærk trup. Benjamin kan fysisk begå sig på et højt internationalt niveau, og han kommer til at bidrage både forsvars- og angrebsmæssigt, udtaler Jan Larsen i en pressemeddelelse.

Også Benjamin Jakobsen er ifølge pressemeddelelsen glad for det nye partnerskab:

- Jeg er glad for chancen og ser frem til de mange spændende udfordringer. Jeg er spændt på endnu engang at prøve mig af i bl.a. Champions League - og jeg kommer til at give mig 110 % i jagten på nye titler til Aalborg Håndbold og de mange nordjyske fans, som jeg glæder mig til at hilse på, udtaler Benjamin Jakobsen.

Aalborg Håndbold skal spille første ligakamp den 30. august mod Nordsjælland Håndbold. Første Champions League-kamp spilles mellem 11. og 15. september og modstanderen hedder Elverrum og er fra Norge.