Skjern tager nyt skridt mod guld efter sejr over Aalborg

Selvom Aalborg var foran ved halvleg, trak topholdet fra til sidst.

Aalborg Håndbold kunne ikke holde topholdet fra Skjern nede, og nordjyderne måtte indkassere et nederlag i et ellers dynamisk opgør.

Efter ti minutter var nordjyderne foran med fem mål, og Skjern kom ikke meget nærmere i resten af første halvleg. Men straks efter pausen fik Skjern hentet fire af de fem mål, mens Aalborgs Martin Larsen blev vist ud for tredje gang.

Til sidst viste topholdet sin reelle styrke og trak fra, mens nordjydernes fysik begyndte at give op for presset fra Skjern.

Kampen endte 25-27, og Skjern er nu suverænt i spidsen for ligaen, hvor Skjern har et forspring på fem point til GOG på andenpladsen med en kamp mindre på pointtavlen.