LIGE NU:

Skole udsat for klam chikane - igen

Personalet på Tylstrup Skole mødte tirsdag morgen fem frosne grisehoveder langs skolens mur. Det er fjerde gang, skolen bliver udsat for den klamme form for chikane.

Tylstrup Skole oplevede tirsdag - igen - at være blevet offer for en mildest talt klam form for chikane. Gennem de sidste fire måneder har skolen tre gange oplevet, at døde mink og afskårne grisehoveder er blevet smidt på skolens område. Og tirsdag blev det tal så lavet om til fire.

- Vores rengøringspersonale fandt, da de mødte ind tirsdag morgen, et grisehoved langs husmuren ud til Langesvej, og da vores pedel mødte ind lidt senere fandt man yderligere fire hoveder, fortæller skoleleder Ulla Loft, der er ved at være godt træt af den, i hendes øjne, meningsløse og mærkelige chikane skolen bliver udsat for. 

Seneste tilfælde af chikane fandt sted natten til 6. september hvor døde mink og grisehoveder var smidt rundt om på skolens område. Før det havde man to gange tidligere oplevet noget tilsvarende.

- Vi har ringet til politiet og anmeldt episoden, og de har set overvågningsvideoen fra skolen, fortæller Ulla Loft, der ikke selv har set tirsdagens episode folde sig ud på video.

- Nu er opgaven givet videre til politiet, og jeg håber, de kan opklare, hvem der står bag, så vi kan koncentrere os om at undervise børnene på skolen, og sørge for at de trives, fortsætter hun, og understreger, at ingen børn på skolen - der omfatter 0. til 6. klasse - har givet udtryk for, at være utrygge ovenpå den makabre chikane.

- De synes, det er noget mærkeligt noget, og spørger hvorfor man mon gør sådan noget, fortæller skolelederen der videre forklarer, at chikanen er noget der optager både lærere og elever på skolen. 

På overvågningsoptagelserne fra 6. september, ser man en hætteklædt mand "levere" sin makabre last i en trillebør. Han vender hovedet væk fra kameraet, og er ikke umiddelbart til at identificere udfra videoen. Om det er den samme gerningsmand, der har været på spil denne gang, tør skolelederen ikke sige med sikkerhed, da hun altså ikke har set den aktuelle overvågning, men metoden hvor grisehovederne placeres langs muren ud til Langesvej er den samme.

- Det er politiets opgave at finde ud af, om det er den samme mand, men der er da flere ting, der peger i den retning. Det nye ved denne episode er dog, at grisehovederne var frosne, siger skolelederen.

TV2 Nord besøgte, efter det seneste tilfælde af chikane, Tylstrup Skole. Det indslag kan du se her.