Foto: Christian Henriksen

Skru ned! Politiet måtte rykke ud til larmende fester

Både i Aalborg og Tårs var volumen-knappen indstillet lidt for højt natten til fredag, og det fik ordensmagten til at rykke ud for at dæmpe på festlighederne.

God musik giver ofte stemningen et hak opad på skalaen, når der er fest. Men nogle gange kan det blive for meget af det gode.

Det måtte en beboer på Tove Ditlevsens Vej i Aalborg erkende torsdag aften. Her blev den feststemte beboer kontaktet af en knap så feststemt nabo, som bad om at få sænket lydniveauet. Det var værten dog ikke interesseret i – og derfor blev politiet kontaktet.

Fordi det stadig var tidligt på aftenen, bad politiet naboen om at ringe igen efter en time, hvis der stadig blev spillet høj musik. Det blev der – og så måtte en patrulje rykke ud for at lukke festen.

Det skriver Nordjyllands Politi i døgnrapporten.

Også i Tårs havde en beboer fået nok af naboens højlydte fest, som natten til fredag havde stået på i tre dage på Bredgade. Den efterhånden godt trætte beboer havde uden held forsøgt at få fat på festens vært.

Derfor blev politiet inviteret til fest – en fest, som de hurtigt fik dæmpet ved deres ankomst.

Politiet opfordrer folk til at tænke over lydniveauet.

- Bare fordi det er ferie, betyder det ikke, at dine naboer vil høre høj musik natten lang. Tænk på dine naboer, skriver de i døgnrapporten.

Læs også Stegt flæsk fik alt for meget: Beredskab tilkaldt til brand i ovn