LIGE NU:

Skuffelse i Pirates-lejren: - Dommerkendelserne gik Rungsteds vej

Aalborg Pirates-spillerne fik tirsdag aften sølvmedaljer om halsen, da Rungsted Seier Capital sikrede sig det danske mesterskab efter en sejr i den sjette finalekamp. Efterfølgende var skuffelsen til at tage at føle på i Pirates-lejren.

Det blev ikke i denne sæson, at spillerne fra Aalborg Pirates kunne iføre sig de eftertragtede guldhjelme, som er det synlige bevis på, at man er blevet danske mestre i ishockey.

Tirsdag aften tabte piraterne på hjemmebane med 3-2 til Rungsted Seier Capital, som scorede det afgørende mål 44 sekunder inde i overtiden. Dermed sikrede sjællænderne sig mesterskabet ved at vinde finaleserien med 4-2 i kampe.

- Jeg er skuffet og ikke tilfreds. Nu har vi spillet seks kampe i finaleserien, og i fire af dem har vi været det bedste hold. Vi kendte bare ikke vores besøgelsestid i de første to kampe, sagde Aalborg Pirates' sportschef og assistenttræner Ronny Larsen efter tirsdagens finalekamp.

I hele Pirates-lejren var der skuffelse at spore over, at det ikke blev til DM-guld i denne sæson. Aalborg tabte de første tre kampe i finaleserien, men var på vej mod et historisk comeback efter sejre i kamp fire og fem.

Udvisninger blev dyre

Guldhåbet blev dog slukket, da Rungsteds Shane Hanna klappede pucken i nettet i overtiden af den sjette finalekamp, mens Aalborg havde en spiller siddende i straffeboksen. Udvisninger endte med at koste Pirates dyrt, da gæsterne fra Rungsted scorede to af deres tre mål i tirsdagens kamp, mens de var i powerplay.

- Jeg synes, at Rungsted fik de små marginaler med sig fra dommernes side. Der var mange kendelser, som kunne fløjtes begge veje, og de gik deres vej. Det er sådan, det er en gang imellem. Tillykke til Rungsted. De er et godt hold, lød vurderingen fra Ronny Larsen.

Det var 11. gang i historien, at Aalborg endte som sølvvindere. Klubben har vundet to danske mesterskaber - det seneste i 2018.

Teststeder

play Kolossale køer ved teststeder: Nu reagerer regionen

60_percent

play Men In Black demonstrerer i Aalborg: - Når uret bliver ret, bliver modstand en pligt

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

Teststeder

play Kolossale køer ved teststeder: Nu reagerer regionen

60_percent

play Men In Black demonstrerer i Aalborg: - Når uret bliver ret, bliver modstand en pligt

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

Til forsiden

Til forsiden