Skuffende indgang til julepausen for AaBs spillere

Med et nederlag på 1-3 til FC København må AaB spillere gå skuffede på juleferie på en tredjeplads i Superligaen.

“ VI STÅR SAMMEN OM VOR STRIBER” stod der på en kæmpe tifo på Vesttribunen med de mest trofaste AaB fans, da AaB’s spillere indtog Aalborg Portland Park til sidste kamp inden spillerne går på juleferie.

I den anden ende havde næsten 800 FCK fans taget turen fra hovedstaden til Aalborg, og de mange fans satte deres præg på kampen.

Scenen var sat til et topbrag, der gerne skulle gå til AaBs fordel, for så ville holdet kunne gå til juleferie på en lun andenplads i superligaen. Men gæsterne ville det anderledes, og med tre scoringer i første halvleg til FC København og blot én til hjemmeholdet, var opgaven for stor i de sidste 45 minutter.

AaBs Rasmus Thelander i kamp mod mod FC Københavns målmand Kamil Grabara.

Anden halvleg blev jævnt kedelig og frysende for de 10.000 tilskuere.

FCK kunne med føringen stille og rolig køre den hjem, og AaB formåede ikke for alvor at sætte FCK under pres. Tættest på var Kasper Kusk med et farligt forsøg midt i halvlegen.

Tilskuere kastede øl efter spillere

Kampens mest dramatiske øjeblik kom, da FCK's målmand blev træt af AaBs fans, der smed ølkrus og andre ting efter ham. Stadionspeakeren måtte to gange henstille publikum om at lade være, og det kan i sidste ende betyde en bøde til AaB.

Men fortjent sejr til gæsterne fra FCK og altså ingen ekstra julegave til hverken spillere eller de mange trofaste fans.

- En træls måde at gå på juleferie, lød det fra Kasper Kusk efter kampen.

- En stor skuffelse for os, siger Kasper Kusk.

Rasmus Thelander havde også efter kampen svært ved at se noget positivt i dagens AaB-præstation.

- Vores spil i første halvleg var for fladt og vores pres bliver ikke ordentligt, lyder det fra Rasmus Thelander.

Efteråret er godkendt

Inden kampen og inden vi kendte resultatet af aftenens kamp fik vi et interview med AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum og spurgte om forventningerne til sæsonen er indfriet og spørgsmål om spillersalg og økonomi.