Foto: Essencius for PANDORA

Smykkekæde giver kassecykel til vuggestue

Vuggestuen Sydvesten blev torsdag overrakt en kassecykel i en smykkekonkurrence, hvor over 500 institutioner var nomineret.

Smykkevirksomheden PANDORA har som en del af en større kampagne torsdag overrakt Aalborg-vuggestuen Sydvesten en kassecykel, der kan bruges til at transportere de små poder rundt på mindre cykelture. 

- Vi blev virkelig glade og overraskede, da vi fik det at vide. Det er sådan en god gave, for vi har ønsket os en kassecykel længe, men vi har ikke haft råd, siger Annelis Mortensen, der er pædagog i institutionen.

Overrækkelsen af kassecyklen sker som en afslutning på en større cykelkampagne, som PANDORA står bag, hvor flere end 500 institutioner har været nomineret til at modtage en af de i alt fem kassecykler, der er blevet uddelt. 

- En kassecykel giver os uanede muligheder. Vi kan både tage ud til sø, skov og strand – og vi kan vise børnene de børnehaver, som de selv skal begynde i på et tidspunkt. Og når vi besøger børnehaverne her i området, kan vi også hilse på børn, som har været i vores vuggestue, siger Annelis Mortensen.  

Vorupør Fribørnehus ved Thisted er også tidligere blevet tildelt en kassecykel fra PANDORA.