Seneste nyt:

Snarrådig nordjyde forhindrer tøjtyveri for 50.000 kr.

Fire rumænere forsøgte mandag eftermiddag at stjæle tøj fra Vero Moda og H&M - skjult i bæreposer foret med staniol.

Der var nærmest gået Olsen-banden i den, da fire yngre rumænere forsøgte at stikke afsted med tøj fra Vero Moda og H&M i Bispensgade i det indre Aalborg. Tøj til en samlet værdi af omkring 50.000 kr.

Rumænerne havde foret ganske almindelige bæreposer med staniol, så butikkernes alarmsystem ikke kunne aflæse tøjets alarmer. Dermed kunne rumænerne spadsere stille og roligt ned til deres ventende bil i Vesterå.

Tyveriforsøget havde været fuldendt - hvis det altså ikke havde været for en snarrådig nordjyde. Mens han ventede på sin kone, der var inde og shoppe, så han til, mens rumænerne kom slæbende med pose efter pose. Mistænkeligt, tænkte han - og kontaktede politiet.

- Hvis det ikke var for ham, var tyvene aldrig blevet opdaget. Butikkerne havde nemlig ikke selv haft mistanke om noget som helst, oplyser vagthavende ved Nordjyllands Politi Poul Fastergaard.

Vagthavende oplyser, at to af de fire rumænske tyve er i politiets varetægt og vil blive fremstillet i grundlovsforhør i morgen formiddag.