LIGE NU:

Socialt udsatte på stadion: - Det er utrolig fedt

Brugerne af Café Parasollen tog mandag aften på stadion for at se kampen mellem AaB og Vejle. En tur, de havde fået julegave af et lokalt tømrerfirma.

De vante rammer i lokalerne på Café Parasollen blev for en stund skiftet ud med en stadionplatte på tribunen, da 25 brugere af den sociale café mandag aften var på stadion for at se AaB tage imod Vejle.

- Det er utrolig fedt, og stemningen er lækker. Det giver meget, for nogle gange bliver det lidt for kedeligt at sidde derhjemme eller gå rundt i gaderne, som vi nogle gange gør, siger Anda Kolringen, som er Hus Forbi-sælger og bruger af Café Parasollen.

Han og de andre brugere fik turen på stadion i julegave af det lokale tømrerfirma Frede D. Nielsen, som for tredje år i træk droppede julegaverne til leverandørerne til fordel for socialt udsatte.

Sådan så julegaverne ud, der blev overrakt til Café Parasollen.
Sådan så julegaverne ud, der blev overrakt til Café Parasollen.
Foto: Peter Berg-Mortensen

- Det er blevet et hjertebarn for os. Om vores kunder får to flasker vin fra eller til, gør nok ikke den store forskel, lød det fra Peter Berg-Mortensen, der er indehaver af tømrerfirmaet Frede D. Nielsen, i forbindelse med gaveoverrækkelsen.

Gæsterne på Café Parasollen har længe talt om, at det ville være skægt med en tur på stadion, hvis de engang fik råd – så julegaven har skabt stor glæde.

quote Det er utrolig fedt, og stemningen er lækker.

Anda Kolringen, bruger, Café Parasollen

Og forventningerne til turen blev indfriet, lyder det fra den daglige leder ved Café Parasollen.

- Det var en kanon aften. Det var skægt at opleve folk på den måde – udenfor deres egen hjemmebane. Det tror jeg, de var vældig tilfredse med, siger den daglige leder, Søren Jensen, efter kampen.

Kampen mellem AaB og Vejle endte 1-1.

Da tømrerfirmaet for første gang uddelte julegaver til gæsterne på Café Parasollen var TV2 Nord med på sidelinjen. Se det her: