Seneste nyt:

Støttesang indsamler 10.000 kroner til Ungdommens Røde Kors

asd

Lokale kunstnere gik i foråret sammen om at lave en støttesang for at samle ind til organisationen Ungdommens Røde Kors Aalborg. Nu er beløbet talt sammen, og organisationen kan glæde sig over at få 10.000 kroner, som skal bruges på events for byens børn og unge.

For blot to måneder siden offentliggjorde den lokale musiker Mai Skytte støttesangen “Her hvor vi er”, som skulle samle penge ind til den lokale organisation Ungdommens Røde Kors Aalborg.

Penge til events 

På få dage opnåede videoen over 300 delinger og 25.000 hits, og her to måneder senere ved indsamlingens ende kunne Mai Skytte glæde organisationen med, at støttesangen resulterede i 10.000 kroner, som Ungdommens Røde Kors Aalborg nu kan bruge på events for byens børn og unge.

Kristine Holm, som er eventansvarlig i Ungdommens Røde Kors Aalborg, glæder sig over beløbet og ser frem til at bruge dem på events, som skal komme til for byens børn og unge:

- Pengene skal bruges til events og aktiviteter for børn og unge som lovet. De sidste par år har vi afholdt Fun-town i Karolinelund, Kridtevent ved Havnefronten og Talk med en kendis i Folkekirkens Hus, og med dette beløb får vi mulighed for at gøre vores events endnu større og samtidig skabe nye, som passer til det behov, vi oplever hos børn og unge i byen.

Ud over beløbet ser Kristine Holm også positivt tilbage på samarbejdet med Mai Skytte og de andre lokale kunstnere, som har været med til at lave støttesangen. Hun fortæller:

- Det er et vigtigt samarbejde for os. Det viser, at et netværk betyder meget, og at folk er villige til at støtte os, fordi vi gør en forskel. Så tak til alle.

Stolt over resultatet

Også Mai Skytte fortæller, at hun er glad for resultatet og samarbejdet med organisationen, og for hende er der ingen tvivl om, at pengene vil blive brugt på en positiv måde. Hun fortæller:

- Jeg er rigtig glad for, at jeg i samarbejde med en masse dygtige nordjyske artister kan give udsatte børn gode oplevelser, og jeg håber og ved, at de frivillige fra Ungdommens Røde Kors Aalborg vil kunne skabe nogle trygge og nærværende rammer for de børn og unge, der måtte trænge til det, så jeg er rigtig glad for resultatet af indsamlingen.

Ungdommens Røde Kors Aalborg arbejder hvert år på at skabe events, hvor børn og unge kan mødes på tværs af alder, kultur og religion og få en oplevelse, der efterlader positive minder.

Media Drop 051221 350 emfj

play Jørn og Birgit laver gravhøj i haven og begraver tidskapsler til eftertiden

40_percent

play Nyt anlæg skal producere brændstof ved hjælp af røg fra RenoNord

041217 brand hadsund brandbil

Overophedet olie skabte brand

def_thumb,50_percent

play Mandag bliver en blæsende og kold vinterdag

Media Drop 051221 350 emfj

play Jørn og Birgit laver gravhøj i haven og begraver tidskapsler til eftertiden

40_percent

play Nyt anlæg skal producere brændstof ved hjælp af røg fra RenoNord

Til forsiden

Til forsiden