Storsejr: Aalborg Håndbold i overbevisende opvisning

Efter søndagens storsejr på 30-20 over Zagreb fører nordjyderne nu Champions League gruppe A foran storholdene Barcelona og Flensburg.

Aalborg Håndbold er kommet solidt fra start i Champions League, hvor det indtil videre er blevet til to kampe og to sejre.

Dermed ligger de forsvarende danske mestre lige nu på en 1. plads i gruppe A. Det bedste hold i gruppespillet går direkte videre til kvartfinalen, mens nummer to til fem kommer i ottendedelsfinalen.

Søndagens kamp endte med at være en fornem opvisning fra Aalborg´s side. Efter en lige 1. halvleg, der endte 13-11, tog nordjyderne for alvor fat i 2. halvleg overfor et Zagreb-mandskab, der fik sværere og sværere ved at score, og som blev straffet af hjemmeholdet for udvisninger og to røde kort.

Næste Champions League-optræden for Aalborg er om en uge mod slovenske Celje.