Seneste nyt:

Teaterbørn i Rockulven: Vennerne synes, det er helt vildt

Hver anden aften i to måneder står Nanna, Josephine og Sofus på scenen i Aalborg Teaters forestilling Rockulven. Det er en balance mellem skoleliv og sceneliv, og vennerne synes, at det er ret sejt.

Nanna Kristence Chræmmer Mortensen spiller det mindste gedekid, Josephine Vosgerau Overgaard spiller det mellemste gedekid, og Sofus Krone Sørensen er i rollen som det største af de tre gedekid i Aalborg Teaters familiemusical Rockulven.

Siden 8. november har de tre hver anden aften stået på scenen, og nu er slutspurten med en række ekstraforestillinger i gang. Samtidig skal de tre børn passe deres skolegang og lektielæsning, og selv om det kan være hårdt, er det også en fantastisk oplevelse.

- Jeg har det rigtig sjovt sammen med nogen, som jeg faktisk ikke har kendt i så lang tid. Det er rigtig sjovt, siger Nanna Kristence Chræmmer Mortensen.

Det er Sofus Krone Sørensen helt enig i. Han nyder timerne på og bag scenen sammen med sine med-gedekid og de voksne skuespillere.

- Det bedste er at være sammen med alle de folk, der er der, og skuespillerne, for de er rigtig søde, og det er sjovt at spille med dem, siger han.

Han nyder at stå på scenen, fordi det også gør noget for andre.

- Man ved, at man gør andre glade, når man spiller. Jeg har selv været i teatret, og der er rigtig mange, der griner, og det kan jeg også høre, når vi spiller Rockulven, siger Sofus Krone Sørensen.

Det er selvfølgelig ikke gået helt ubemærket hen blandt vennerne, at de tre børn for tiden huserer på de skrå brædder.

- De synes, det er sejt. Vi har tit været ude at se klasseforestillinger, og nu er det så mig inde på scenen, siger Josephine Vosgerau Overgaard.

- De synes bare, det er helt vildt, og det er bare rigtig dejligt, at de synes det, siger Nanna Kristence Chræmmer Mortensen.

For Sofus Krone Sørensen har de snart to måneder som gedekid givet blod på tanden til flere optrædender.

- Så kan jeg måske fortsætte min karriere med at spille på Aalborg Teater eller blive skuespiller, når jeg bliver stor, siger han.