Foto: Lars Lyngdahl

Terminal i Københavns Lufthavn genåbnet: Enkelte aflysninger og forsinkelser i Aalborg

Tirsdag morgen afspærrede politiet dele af Terminal 2 i Københavns Lufthavn. Det påvirkede flytrafikken og gav forsinkelser og et par aflysninger i Aalborg.

Norwegian måtte tirsdag morgen aflyse to fly mellem København og Aalborg - et i hver retning, mens SAS havde forsinkelser på en afgang til København og en ankomst fra hovedstaden til Aalborg.

Ændringerne i flytrafikken skyldes at politiet tirsdag morgen afspærrede Terminal 2 i Københavns Lufthavn, mens et mistænkeligt stykke bagage blev undersøgt. Det skriver tv2.dk.

Nu er lufthavnen igen åbnet, og flytrafikken til Aalborg er normal.

Tidligere på morgenen fortalte salgs- og marketingdirektør i Aalborg Lufthavn, Rikke Mølgaard, at man endnu ikke vidste, hvor meget det ville påvirke afgange og ankomster i Aalborg, men at trafikkontrollen havde oplyst lufthavnen om, at man godt kunne risikere afvigelser fra de oprindelige flyveplaner.

I alt blev altså fire afgange påvirket af politiafspærringen. Mens Norwegian blev nødt til at aflyse, fandt SAS andre gates at flyve fra,så de alligevel kunne afvikle flyvningerne med mindre forsinkelser.