LIGE NU:

Thomas Enevoldsen er fortid i AaB

29-årige Thomas Enevoldsen har valgt ikke at forlænge sin kontrakt, der udløber 30. juni 2017.

Det er en rigtig AaB-mand, de rødblusede aalborgensere siger farvel til - for anden gang. i 2014 kom Thomas Enevoldsen tilbage til Aab efter et ophold i udlandet. Thomas Enevoldsen havde spillet i AaB fra han var 10 år gammel til han var 24 år, da han forlod dem første gang. Og nu er det et nyt udlandseventyr, der trækker i den nordjyske fodboldspiller. 

- For mig handler det nu om at genfinde mit niveau, og her er det min førsteprioritet at få endnu et udenlandsophold, men jeg vil selvfølgelig gerne takke alle i og omkring AaB for den opbakning, jeg altid har oplevet, lyder det fra Thomas Enevoldsen.      

I Aab er man ærgerlige over endnu engang at vinke farvel til Thomas Enevoldsen, men erkender hans ønske om et nyt udlandsophold. Samtidig anerkender man Thomas Enevoldsens betydning og karriere i AaB-trøjen. 

- ”Ene” har haft en superflot AaB-karriere over flere omgange, og det er kun forstyrrelsen af skader, der har forhindret ham i at have haft endnu større indflydelse på vores resultater. På sit højeste er Thomas en klassespiller, hvilket han særligt demonstrerede, da vi sikrede vores tredje danske mesterskab i 2008, men også da han blandt andet med vigtige scoringer mod Dynamo Kiev og Steaua Bukarest bidrog kraftigt til vores europæiske succes i efteråret 2015. 

Selvom det er en profil for Aalborg-klubben, så har man valgt at opfylde Thomas Enevoldsens ønske om et nyt udlandseventyr. 

- Thomas har nu ønsket at prøve sig selv af i udlandet endnu engang, hvilket vi respekterer og ønsker ham al muligt held og lykke med, slutter Allan Gaarde.

Hvor Thomas Enevoldsens fortsætter karrieren vides endnu ikke. 

Thomas Enevoldsen er noteret for 212 officielle kampe og 37 scoringer for AaB.