Seneste nyt:

Thomas stammer kraftigt og kan ikke finde et arbejde: Nu får han uventet hjælp

Thomas Sørensen stammer kraftigt og har derfor svært ved at finde et arbejde. Derfor ansatte Eigil Nielsen ham midlertidig for at coache ham.

Når Thomas Sørensen bliver nervøs, kommer han hurtigt til at stamme, og han får svært ved at udtrykke sig. Det problem har gjort det meget svært for ham at finde et arbejde, fordi han ikke kan få fortalt arbejdsgiverne om sine kompetencer. 

- Det føles som et nederlag. Det føles som om, jeg ikke er god nok, siger Thomas Sørensen.

Det har indtil videre ført til i alt 700 afviste jobansøgninger. 

Den frustration udtrykte han i en statusopdatering på det sociale medie LinkedIN, som blev delt vidt og bredt. Også Eigil Nielsen så opdateringen og tog straks kontakt til Thomas med henblik på at give ham en midlertidig ansættelse.

 

- Jeg fik ondt i maven over at se alle dem, der kommenterede, at Thomas "bare skulle sparke døren ind og vise, hvad han kan". For når han bliver presset, som man gør til en jobsamtale, er det meget svært for ham, siger Eigil Nielsen og fortsætter. 

- Jeg synes, det var ærgerligt, at Thomas skulle gå og bokse med det. Jeg har været udviklingschef i 10 og har haft rigtig mange medarbejdere, og jeg synes, det er fedt at se, når der sker noget med andre mennesker. 

Thomas hjælper med hjemmesider

Eigil Nielsen er freelance konsulent i sit eget firma og havde brug for Thomas Sørensens hjælp til at opdatere sine hjemmesider. Han tilbød derfor Thomas Sørensen jobbet samt at hjælp ham med at finde et job.

Derfor har Eigil Nielsen coachet Thomas Sørensen i at skrive ansøgninger og hjulpet ham med at klarlægge sine kompetencer og finde ud af præcis, hvad det er for et job, han søger. 

- Det har været rigtig godt, sjovt og spændende, siger Thomas Sørensen.

Målet var i sidste ende, at Thomas Sørensen skulle have et job.

Stadig intet held

28. februar var sidste dag for Thomas Sørensen, da Eigil Nielsen ikke har råd til at ham have ansat længere, men Thomas Sørensen har endnu ikke fundet et job. 

De to samarbejdspartnere har dog langtfra givet op.

- Projektet er ikke slut endnu. Jeg fortsætter med at gennemgå ansøgninger for Thomas og hjælper ham med hans CV, siger Eigil Nielsen.

- Det er jo sørgeligt, at jeg skal til at stoppe hos Eigil, men jeg vil fortsætte med at søge et job, siger Thomas Sørensen. 

Jysk Hjemmepleje

play Anklager om dårligt arbejdsmiljø og rod med lønnen hos plejefirma

Håndjern og politibil

Nordjyllands Politi fanger indbrudstyve i Sæby på fersk gerning

retten aalborg

play Første retsdag i planlægning af skoleskyderi: - Mit mål er at slå så mange mennesker ihjel

IMG_5197

play Politikere kræver lokal indflydelse: Vil være med til at bestemme stærekassers placering

Jysk Hjemmepleje

play Anklager om dårligt arbejdsmiljø og rod med lønnen hos plejefirma

Håndjern og politibil

Nordjyllands Politi fanger indbrudstyve i Sæby på fersk gerning

retten aalborg

play Første retsdag i planlægning af skoleskyderi: - Mit mål er at slå så mange mennesker ihjel

Til forsiden

Til forsiden