Seneste nyt:

Thomsen & Fals reddet efter konkurs: - Jeg er glad og lettet, siger direktør

Fra at have stået og sendt sine medarbejdere hjem med en usikker fremtid i mandags, kom direktør i Thomsen & Fals i går aftes med en glædelig nyhed.

"Kære medarbejdere, det er med stor glæde at kunne meddele, at vi er kommet på plads med nyt spændende setup for vores fælles arbejdsplads. Alle er med på teamet".

Sådan startede SMSen, der sent i går aftes tikkede ind hos alle 100 medarbejdere i den nordjyske installatørvirksomhed Thomsen og Fals. En virksomhed der står for blandt andet el-installationer, VVS og ventilation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn.

Redningen kommer gennem et opkøb fra den viborgensiske koncern Brøndum, der ønsker at bevare alle Thomsen & Fals' aktiviteter og hele medarbejderstaben.

- Jeg går på weekend som en lettet mand. Jeg er glad for at medarbejderne nu kan koncentrere sig om at arbejde og få en ekstra energi med en ejer, som vil os alle sammen og Nordjylland det rigtig godt, siger direktør Morten Fals.

Brøndums flag kom i top fredag ved siden af Thomsen & Fals'.
Brøndums flag kom i top fredag ved siden af Thomsen & Fals'.
Foto: Caspar Birk /TV2 Nord

Begærede konkurs

Det er kun fem dage siden ledelsen begærede virksomheden konkurs. Det betød, at medarbejderne i mandags blev sendt hjem med en usikker fremtid. Samtidig lovede direktøren, at det ville løse sig.

Ugen er gået med at afsøge alle muligheder for at undgå at miste hele forretningen.

- Vi har endevendt alting og samtidig sat gang i nye løsninger. Og henover ugen har det hårde arbejde har båret frugt, siger Morten Fals.

Konkursen skyldtes blandt andet, at installatørvirksomheden havde udestående for 14 millioner kroner, hvoraf over 10 millioner er hos én stor entreprenør.

quote De vil videreføre alle værdier

Morten Fals

Sponsorater fortsætter også

Thomsen & Fals sponsorerer blandt andet ishockeyklubben Aalborg Pirates, og det samt alle virksomhedens øvrige sponsorater vil fortsætte med den nye ejer, fortæller en begejstret direktør: 

- Brøndum vil videreføre alle de værdier og aktiviteter, vi støtter op omkring. Vi er sponsor af mange klubber og foreninger, óg det bakker de op om.

Nu glæder direktøren sig til at sende alle medarbejderne glade på weekend efter en kaotisk uge.

- Jeg er lettet og stolt over, at jeg har kunnet holde ord og så hurtigt. Det bliver fantastisk at kunne se dem i øjnene og sige: "Vi lykkedes sgu!" 

ingrid jubilæum teaser

gallery På skærmen i 25 år - Ingrid har interviewet en tyr, dronningen og alt derimellem

20191229-150347-3_21Mb (1)

Julefrokostarrangør efter stort afbud: Vi vil gøre alt for at skabe en superfest

familien på kroen afsnit 1

play Fra kriminel til forpagter: Peter og Natazja driver Gjøl Kro mod alle odds

Bo Zink

play Bo Zinck bekymret for Jammerbugt FCs fremtid

ingrid jubilæum teaser

gallery På skærmen i 25 år - Ingrid har interviewet en tyr, dronningen og alt derimellem

20191229-150347-3_21Mb (1)

Julefrokostarrangør efter stort afbud: Vi vil gøre alt for at skabe en superfest

Til forsiden

Til forsiden