Thomas Krarup bliver ny direktør for Vækst- og Udviklingsforvaltningen i Jammerbugt Kommune. Foto: Ib William Christensen

Tidligere Aalborg-rådmand bliver ny direktør i Jammerbugt

Kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune besluttede torsdag aften at ansætte Thomas Krarup som ny direktør for Vækst- og Udviklingsforvaltningen.

En enig kommunalbestyrelse i Jammerbugt Kommune besluttede torsdag aften at ansætte Thomas Krarup som ny direktør for kommunens Vækst- og Udviklingsforvaltning – en forvaltning, der omfatter Teknik og Miljø, Landdistriktsudvikling, Erhvervs- og Turismeudvikling samt Kultur og Fritid.

- Jeg glæder mig meget til at begynde arbejdet i Jammerbugt Kommune, en kommune der er i en positiv udvikling mht. både erhvervsliv, øget tilflytning og et meget aktivt kultur- og fritidsliv. Dén udvikling glæder jeg mig til at fortsætte sammen med borgere, virksomheder, medarbejdere og mange andre, siger Thomas Krarup.

Thomas Krarup kommer fra stillingen som rådmand for Ældre- og Handicapforvaltningen i Aalborg Kommune. Her var han rådmand fra 2014-2017 samt byrådsmedlem valgt for det Konservative Folkeparti. Men nu rykker Thomas Krarup til Jammerbugt, hvilket de i Jammerbugt Kommune er meget glad for. 

- Vi får med Thomas en strategisk, initiativrig og løsningsorienteret direktør, der i allerhøjeste grad har erfaring med ledelse i en politisk styret organisation. Det er spændende, at vi har kunnet tiltrække en profil som Thomas, og jeg glæder mig til samarbejdet, siger borgmester i Jammerbugt Kommune, Mogens Gade.

Thomas Krarup tiltræder stillingen som Vækst- og Udviklingsdirektør den 1. april 2018.