02:09

Regabiliteringscenter Aalborg fik i dag leveret deres nye bil, der skal bruges til træning af ind- og udstigning.

Til træning i en Fiat Punto

Rehabiliteringscenter Aalborg ahr fået en ny bil,som de kan have stående indendørs til genoptræning. I dag nåede bilen så endelig sin destination.

En halv Fiat Punto klar til levering. Det nye redskab til træning af ind- og udstigning blev i dag taget imod på Rehabiliteringscenter Aalborg. 

- Når man er blevet så rask, at man kan komme herfra og kan komme hjem, så sidder man ikke og hvæser og blæser, når man skal ind og ud af sin bil. Så det synes jeg, det er en stor, stor hjælp, at man kan forberede sådan noget, siger Bent Johansen, der er kursist på Rehabiliteringscenter Aalborg.

Det er centerlederen på centret, Hanne Hostrup, der længe har ønsket sig en bil, der kunne stå indendørs, så træningen kan foregå i al slags vejr.

-Jeg synes, det er blevet rigtig godt. Det er ligesom, vi ville have det, siger Hanne Hostrup.

Det er elever på Aalborg Tech College, der har stået for ombygningen af den gamle fiat punto. I dag vil de hjælp af ”Overgaard Jensen Byg” til at sætte bilen på plads.

Den nåede ikke at stå i mange sekunder, før Bent Johansen tog sin første tur i bilen. Og herefter var meldingen helt klar fra den pensionerede brandmand.

- Jeg vil gerne på alle beboernes vegne sige tusind tak for det gode initiativ, det er da fantastisk, at man kan prøve sådan noget i det. Den får vi meget fornøjelse af, siger Bent Johansen.