Sådan så julegaverne ud, der torsdag blev overrakt til Café Parasollen. Foto: Peter Berg-Mortensen

Tømrerfirma dropper kundegaver: Giver socialt udsatte drømmetur på stadion

Tømrerfirmaet Frede D. Nielsen forsøder julen for socialt udsatte med billetter til AaB-kamp med stadionplatte samt billetter til Fårup Sommerland.

- Vi har mange gange snakket om, at det ville være skægt, hvis vi fik råd til at tage på stadion. Nu får vi chancen. Jeg glæder mig helt vildt, lyder det fra en meget begejstret Søren Jensen, der er daglig leder af værestedet Café Parasollen i Aalborg.

Caféen har torsdag haft besøg af tømrerfirmaet Frede D. Nielsen, som for tredje år i træk har valgt at droppe julegaverne til deres leverandører og kunder for i stedet at hjælpe socialt udsatte.

Det betyder altså, at gæsterne ved Café Parasollen kan se frem til en tur på stadion for at se AaB spille. Turen på stadion inkluderer selvfølgelig en stadionplatte. Og så kan de også se frem til en tur i Fårup Sommerland med bus frem og tilbage.

- Vi har mange gange snakket om, at det ville være skægt, hvis vi fik råd til at tage på stadion. Nu får vi chancen.

Søren Jensen, daglig leder, Café Parasollen

- Det er blevet et hjertebarn for os. Om vores kunder får to flasker vin fra eller til, gør nok ikke den store forskel. Gaverne giver større glæde ved gæsterne ved Café Parasollen, siger Peter Berg-Mortensen, der er indehaver af tømrerfirmaet.

Ligesom i år fik de socialt udsatte også sidste år en tur til Fårup Sommerland med mulighed for at tage børnene med – og det var et kæmpe hit.

- Det betyder, at vores gæster kan give deres børn noget. Så pakker vi mad ned og griller og hygger. Det er de lykkelige for – det er stort, siger Søren Nielsen fra Café Parasollen.

Kun positive reaktioner

Den daglige leder ved Café Parasollen håber, at andre firmaer vil blive inspireret af tømrerfirmaet Frede D. Nielsen.

- Der er mange, der tænker på os i julen. Men firmaet går bevidst ind og beslutter, at de vil bruge pengene på en anden måde. Tænk, hvis der var flere firmaer, der tænkte sådan, siger han.

- Om vores kunder får to flasker vin fra eller til, gør nok ikke den store forskel. 

Peter Berg-Mortensen, indehaver, tømrerfirmaet Frede D. Nielsen

Peter Berg-Mortensen har kun fået positive tilbagemeldinger fra kunder og leverandører, som må undvære en julegave. Medarbejderne i firmaet får dog stadig en julegave.

- Den har vi ikke turdet røre ved, siger Peter Berg-Mortensen med et grin.

Da tømrerfirmaet for første gang uddelte julegaver til gæsterne på Café Parasollen var TV2 Nord med på sidelinjen. Se det her:

01:35

Virksomheden Frede D. Nielsen dropper i år de obligatoriske gaver til forretningspartnere, og giver i stedet gaverne til socialt udsatte i Aalborg.

Luk video