Foto: Daniel Mikkelsen

Tredje gang er lykkens gang: Stor tenor er landet i Aalborg

Tenoren Plácido Domingo er efter to aflysninger i 2015 endelig klar til at holde koncert i Aalborg. Mandag aften landede han i Aalborg Lufthavn.

To gange i 2015 måtte den spanske tenor Plácido Domingo aflyse koncerter i Aalborg og først nu er det lykkedes at arrangere en koncert med den store sanger i Aalborg igen. Og denne gang bliver koncerten - efter alt at dømme - gennemført.

Den vigtigste komponent til en vellykket koncert er i hvert fald på plads, for mandag aften omkring klokken 21.30 landede Plácido Domingo sikkert i Aalborg Lufthavn. Og så er han endda i god tid til koncerten, der finder sted 2. november.

- Det er vidunderligt, og jeg er meget glad for endelig at være kommet hertil. Jeg beklager meget, at jeg ikke har kunnet komme før, men nu er jeg her, og jeg glæder mig meget til at se jeres by og have en god koncert, sagde Plácido Domingo til TV2 Nord kort efter, han var steget ud af flyet i Aalborg Lufthavn.

Inden koncerten onsdag, som næsten er udsolgt, skal Domingo tirsdag plante et træ i Kildeparken blandt de kendte, syngende træer. 

00:50 Luk video