LIGE NU:

Udenlandsk investor viser interesse i AaB

En udenlandsk investor viser interesse for at købe sig ind i AaB. Klubben overvejer tilbuddet.

Superliga-klubben AaB kan få økonomisk støtte fra en udenlandsk investor. Det oplyser klubben tirsdag i en pressemeddelelse.

AaB's bestyrelse fik på en ekstraordinær generalforsamling i december sidste år bemyndigelse til at lave en aktieemission for at styrke klubbens økonomi, og nu kan der være penge fra udlandet på vej til den nordjyske klub.

- På baggrund af bemyndigelsen til at gennemføre en rettet emission, som blev vedtaget på ovennævnte ekstraordinære generalforsamling, har bestyrelsen besluttet, at undersøge en henvendelse fra en potentiel udenlandsk investor i forhold til målsætning, kemi og konditioner, skriver AaB's bestyrelsesformand Torben Fristrup i en pressemeddelelse.

Forventer underskud i 2020

AaB oplyser, at klubben ikke har yderligere kommentarer til emnet, medmindre parterne indleder realitetsforhandlinger, eller sonderingerne afbrydes. Udmeldingen får ingen indflydelse på AaB’s tidligere udmeldte forventninger til regnskabsåret 2020.

AaB har tidligere meldt ud, at klubben i 2020 forventer et underskud på 7-12 millioner kroner.

Siden den ekstraordinære generalforsamling har AaB fået henvendelser fra potentielle investorer, der støtter klubbens ambition om fra 2022 at være et permanent top fire-hold i Danmark, samtidig med at udviklingen af egne talenter intensiveres, så AaB til stadighed fremstår som Hele Nordjyllands hold, skriver klubben i pressemeddelelsen.

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

p-bøder

play Lasse blev bombarderet med p-bøder, efter han havde købt en nummerplade med teksten ´ukendt´: Nu har han vundet sag over parkeringsselskab

310721 FO Danmarks første vandsøgshund

Walther er Danmarks første vandsøgshund

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

Til forsiden

Til forsiden