En mand fra Aalborg satte ihærdigt ind i jagten på sit stjålne værktøj og fandt det til salg i en annonce i Den Blå Avis. Så tog han for alvor affære i samarbejde med politiet. Arkivfoto Foto: Flemming Christensen, TV MIDTVEST

Udsat for indbrud: Mand så sit stjålne værktøj sat til salg

En mand fra Aalborg satte ihærdigt ind i jagten på sit stjålne værktøj og fandt det til salg i en annonce i Den Blå Avis. Så tog han for alvor affære i samarbejde med politiet.

En mand fra Aalborg mistede for godt en måneds tid siden en del værktøj, der lå i et kælderrum, men i stedet for at sige pyt og trække på skuldrene, så satte han alt ind for at finde sit værktøj igen. Og onsdag lykkedes missionen.

Han havde nemlig set i en annonce i Den Blå Avis, at hans stjålne værktøj her var blevet sat til salg. Han bød ind som mulig køber på værktøjet og efter at være kommet i kontakt med sælgeren, så aftalte de at mødes for at indgå handlen med værktøjet.

I mellem tiden ringede manden dog til Nordjyllands Politi og fortalte historien og, at han nu havde lavet en aftale om at mødes med den mulige tyv.

Politiet var klar og fulgte med manden ud til handlen, og her mødtes man så med en 23-årig mand, der ganske rigtigt havde værktøjet, som var stjålet i november.

Det er dog endnu uklart om, det er den 23-årige mand, der har stjålet værktøjet fra kælderrummet i Aalborg, men han er sigtet for såvel indbrud som hæleri.