Seneste nyt:

Udsigten til nye restriktioner bekymrer ikke i Aalborg Storcenter

Torsdag aften forventes et flertal i Folketinget at genindføre nogle af de corona-restriktioner, vi kender alt for godt efterhånden. I Aalborg Storcenter er de klar til atter at iføre sig det lyseblå mundbind.

De dage, hvor vi kan bevæge os rundt i butikker uden at bære mundbind, er højst sandsynligt talte. Meget tyder på, at der fra mandag vil gælde nye, men meget velkendte restriktioner i det offentlige rum. 

i Aalborg Storcenter har de ekstra travlt i disse dage på grund af Black Friday. Heidi Iversen var en af dagens mange besøgende. 

- Jeg er ude for at shoppe julegaver, så jeg lige kan få styr på det sidste her inden jul, siger hun.

Black Friday betyder mange mennesker

En af årets helt store shopping-dage er Black Friday. Det er derfor en dag, man har set frem til længe i butikscenteret.

- Det bliver forhåbentligt travle dage med masser af kunder. Tilbuddene spiller allerede rundtom i butikkerne, så vi er klar, siger Preben Bjerregaard, der er centerchef i Aalborg Storcenter. 

De gule priser blegner dog en smule i lyset af den stigende coronasmitte, og et kommende krav om mundbind i butikker, men ifølge centerchefen, bliver det ikke noget problem. 

- Vores medarbejdere er klar til det, og de havde en utrolig disciplin sidst, hvor vi slavisk fulgte påbuddet, siger han. 

Gælder først fra mandag

Det er dog først fra mandag, man skal huske mundbindet, hvis man vil bevæge sig rundt i blandt andet shoppingcentre, men Torben Jørgensen er beredt.

- Vi skal jo til at have det på, så jeg synes, det var klogt at starte på forhånd, siger han. 

 Flere steder i Nordjylland er smittetallene stigende. Blandt andet i Morsø Kommune der har landets fjerdehøjeste incidenstal.

quote - Det er noget, vi alle frygter. Det er jo folkesundheden, der er på spil, men vi gør alt, hvad vi kan for at passe på hinanden.

- Preben Bjerregaard, centerchef i Aalborg Storcenter

Trods den stigende smitte og forventede trængsel fredag, håber Aalborg Storcenter på en tryg shoppingoplevelse.

- Vi har stadig pile på gulvene, sprit ved indgangen og vi opfordrer til at holde afstand. Det, håber vi, ligger så dybt i os alle, at det vil blive respekteret, siger Preben Bjerregaard. 


20211127-175022-L_11Mb

play Det var nærmest tyveri, sagde landsholdsstjernen efter uafgjort i topbrag

laura

play Åbent hus-arrangement får gymnasieelever i skole på en lørdag

20211127-100945-L_5Mb

Morten fra Brovst fanget i corona-kaos i Amsterdam

def_thumb,50_percent

play Børglum Kloster åbner for de private stuer

20211127-175022-L_11Mb

play Det var nærmest tyveri, sagde landsholdsstjernen efter uafgjort i topbrag

laura

play Åbent hus-arrangement får gymnasieelever i skole på en lørdag

20211127-100945-L_5Mb

Morten fra Brovst fanget i corona-kaos i Amsterdam

Til forsiden

Til forsiden