Foto: Per Frank Paulsen

Ulykke: Ung mand smadrede ind i et hus

Lørdag morgen torpederede en ung mand flere vejskilte og et hus. Nordjyllands Beredskab blev tilkaldt, da føreren sad fastklemt i bilen.

Lørdag morgen omkring klokken seks fandt en voldsom soloulykke sted på Østerbrogade i Nørresundby.

Ifølge Nordjyllands Beredskab kom en ung mand kørende med høj hastighed, og mistede derfor herredømmet over sin bil.

- Føreren har så meget fart på, at han ruller rundt, og han har formentlig også været oppe i luften, siger indsatsleder ved Nordjyllands Beredskab, Søren Korsgaard.

Den unge bilist snitter en bygning og vælter flere vejskilte, men det er ikke nok til at stoppe bilen. Han kører ti meter mere og ender i ende gavlen på et hus.

Billen er totalsmadret og den unge mand sidder fastklemt i bilen. Derfor bliver Nordjyllands Beredskab tilkaldt omkring klokken 06:20.

- Selvom vi brugte klippeværktøj, tog det cirka 20 minutter at få ham fri og ud af bilen. Herefter blev han overdraget til ambulancetjenesten, siger Søren Korsgaard.

Ifølge Nordjyllands Beredskab og Nordjyllands Politi er den unge mands tilstand meget alvorlig.

- Han er ukontaktbar, som man kander det, og så har han slået hovedet meget alvorligt, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Michael Elkjær.

Politiet har endnu ikke kunne identificere den unge mand, og det er også uvist, om han var påvirket, da han kørte.

Beboerne i huset, som bilisten lande i, blev vækket af et kæmpe brag, men kom ikke noget til. Huset derimod har taget skade.