Sebastian Brinkman Andersen (på billedet) og Tobias Ladehoff har forlænget deres kontrakter med Aalborg Pirates. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Unge forwards forlænger med Aalborg Pirates

To unge talenter har forlænget deres kontrakter med Aalborg Pirates, så de også gælder i den kommende sæson.

Tobias Ladehoff og Sebastian Brinkman Andersen har forlænget deres kontrakter, så de også gælder i den kommende sæson.

- Hos Tobias Ladehoff kan man altid regne med en helhjertet indsats. Han kæmper hele kampen og stepper altid op for holdet, uanset opgaven - på og uden for banen, siger cheftræner hos Aalborg Pirates Garth Murray.

Tobias Ladehoff er kun 21 år, men har alligevel spillet mere end 200 kampe for Aalborg. Han var en del af den flok unge drenge, som rykkede op på førsteholdet, da Aalborg Pirates sadlede om og satsede meget mere på de unge.

I den forgangne sæson er det blevet til 11 point i 38 kampe for Tobias Ladehoff, og han har tidligere repræsenteret Danmark ved både U18 og U20 VM.

Ligeledes forlænger Sebastian Brinkman Andersen. Han kommer også fra Aalborg Pirates ungdomshold.

- Sebastian er lynendes hurtig på skøjterne, og han har arbejdet godt med den speed, så han kan overløbe sin modstandere og skabe chancer. I sidste sæson var Sebastian et af de store lyspunkter med en ganske solid sæson på isen. Vi er rigtig glade for, at Sebastian igen er at finde i Piratestrøjen til den kommende sæson, siger cheftræner Garth Murray.

Sebastian blev rykket en del rundt i kæderne på forskellige pladser i sidste sæson, men formåede alligevel at medvirke i 16 point (9 mål og 7 assists) i 34 grundspilskampe.

Tobias Ladehoff.  Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix