LIGE NU:

Vejdirektoratet lægger ny asfalt på E39

Strækningen mellem Bouet og Brønderslev S. bliver indtaget af vejarbejdere resten af august.

Bemærk: Vejdirektoratet har opdateret datoen for starten af vejarbejdet fra 7. til 15. august. (opdateret 5. august)

Fra omkring den 15. august og cirka fire uger frem lægger Vejdirektoratet ny, klimavenlig asfalt på motorvej E39 mellem Bouet og Brønderslev S.

Arbejdet udføres i tre etaper:

  1. Første etape foregår mellem udfletningen ved Bouet (Motorvejskryds Vendsyssel) og Vestbjerg. Arbejdet starter i nordgående spor og skifter derefter over i sydgående spor.
  2. Anden etape foregår i nordgående spor mellem Vestbjerg og Brønderslev S.
  3. Tredje etape foregår i sydgående spor mellem Brønderslev S. og Vestbjerg.

- Asfaltarbejdet starter med, at den gamle belægning affræses. Herefter udføres der lokale reparationer i den underliggende belægning. Endelig udlægges der ny belægning, og til slut påføres der vejstriber. Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne., oplyser Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

Arbejdet udføres i weekender i dagtimerne og på hverdage i aften- og nattimerne, og trafikken i det berørte spor afvikles med omkørsel via rute 190.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for vejens naboer og trafikanterne. Dårligt vejr kan udsætte arbejdets afslutning.

Information om hvor der arbejdes og konkrete restriktioner for trafikken kan ses på www.trafikinfo.dk sammen med øvrige relevante vej- og trafikmeldinger.

Bemærk: Vejdirektoratet har opdateret datoen for starten af vejarbejdet fra 7. til 15. august. (opdateret 5. august)