Seneste nyt:

Video: Dronningen besøgte Musikkens Hus med mundbind

Hendes Majestæt Dronning Margrethe overværede finalen i Aalborg Symfoniorkesters Wagner-konkurrence.

Hendes Majestæt Dronning Margrethe var lørdag aften på besøg i Musikkens Hus i Aalborg. Her overværede hun The Laurtiz Melchior Internaitonal Singing Competition, som er en sangkonkurrence, hvor deltagerne dyster i at synge Wagner-opera.

Dronningen ankom med mundbind på kort inden konkurrencen gik i gang. På vej ad den røde løber fik Majestæten overrakt en buket og hilst på repræsentanter fra Aalborg, inden hun fortsatte ind i salen.

Hendes Majestæt Dronning Margrethe er protektor for konkurrencen, som Aalborg Symfoniorkester står bag for fjerde gang.

- Det giver stor mening for os, at have Hendes Majestæt Dronningen som protektor. Det er fjerde gang, vi holder konkurrencen og hun har været der hver gang, siger Tecwyn Evans, kunstnerisk chef for Aalborg Symfoniorkester.

Konkurrencen har deltagelse fra hele verden og i år blev det Margrethe Fredheim fra Norge, der løb med førstepladsen og en præmie på 150.000 danske kroner.

Danske Philippa Cold sluttede som nummer tre.

Lørdag aften er der finale i den store internationale Wagner konkurrence. Finalen finder sted i Musikkens Hus i Aalborg. Og Dronning Margrethe er som protektor med for at kaste glans over selskabet.