Seneste nyt:

Viking Box Cup runder 25 år

Mens andre har nedgang i dansk boksning, så går det anderledes fremad for Lindholm Bokseklub, og nu kan man her i weekenden fejre 25 års jubilæum med den populære bokseturnering Viking Box Cup.

I 1996 prøvede Lindholm Bokseklub sig for første gang med at være arrangør af en dengang lille bokseturnering, men det viste sig at være en rigtig god ide, for år efter år er Viking Box Cup blevet mere og mere populær både af klubber herhjemme, men også i nabolandene Norge og Sverige. 

I år til jubilæumsstævnet lørdag og søndag er der nu også boksere med fra både Holland og Belgien, og i alt er der tilmeldt 250 boksere.

Lindholm Bokseklub stiller selv med ni boksere, trænet af den tidligere europamester Søren Søndergaard, til dette års jubilæumsturnering, men også en stor del af den danske elite stiller til start i Nørresundby Idrætscenter. Blandt andet den tidligere professionelle bokser og tidligere danmarksmester Torben Keller fra Pandrup Bokseklub, der senest viste storform ved Pandrup Bokseklubs julestævne i Aabybro Hallen.

- Jeg er stolt over, at vi i Lindholm Bokseklub kan arrangere så flot et stævne, som stadig trækker flere og flere store navne til turneringen, som er yderst populær blandt boksere og træner, og jeg er stolt over, at vi i Lindholm Bokseklub har overlevet i den periode, hvor andre klubber havde nedgang i boksesporten, udtaler formanden, Rene Sørensen.

Lindholm Bokseklub har et fantastisk sammenhold med mange frivillige ledere, som her i weekenden alle giver et nap med under Viking Box Cup. Uden alle de frivillige var stævnet aldrig blevet så populært. Derudover har klubben stor opbakning fra omkring 20 sponsorer.

Fredag aften er der indvejning af bokserne, og lørdag formiddag skal de første slag slås, og stævnet varer helt frem til søndag eftermiddag, hvor der bokses finaler.