Seneste nyt:

Ville snyde forsikringen: To mænd fingerede sammenstød i lyskryds

Anklagemyndigheden håber onsdag at bevise, at det er en rigtig dårlig idé at forsøge at bedrage sit forsikringsselskab.

To aalborgensere på 26 og 34 år troede, de havde fundet fidusen, da de lod som om, de stødte sammen i et vejkryds i Aalborg.

Fidusen var, at de efterfølgende forsøgte at vride i alt 160.000 kroner ud af deres forsikringsselskaber. Fidusen gik imidlertid kold, og i stedet står de to onsdag tiltalt i retten i Aalborg for forsøg på forsikringssvindel.

Ifølge politiets anklageskrift går sagen tilbage til oktober 2016, da de to mænd anmeldte til deres forsikringsselskaber, at de 11. oktober havde været involveret i et trafikuheld i krydset mellem Smedegårdsvej og Tranholmsvej i Aalborg Øst. Ifølge forklaringen kom den 26-årige kørende i en BMW, da han i krydset stødte sammen med den 34-årige, som var kørende i en Audi.

Var der overhovedet et sammenstød?

Anmeldelserne vakte imidlertid forsikringsselskabernes mistanke om, at de to mænds forklaringer ikke stemte overens med virkelighedens hændelser. Politiet blev derfor involveret i sagen, og onsdag skal retten i Aalborg altså tage stilling til, om der var noget om snakken, eller om uheldet var ren fup og fidus. 

Det fremgår ikke på forhånd, hvordan de to mænd forholder sig til anklagerne, men det ventes at komme frem som noget af det første, når retssagen begynder.