LIGE NU:

Vinder i DM i Skills: Jeg skar lidt af tommelfingeren

Flisemurer fra Tech College Aalborg vandt lørdag eftermiddag DM i Skills.

Nordjylland blev én danmarksmester rigere lørdag.

Frederik Nielsen, der er flisemurerlærling ved M. Thomsen Støtt og Construction College i Aalborg, har vundet DM i Skills i sit fag. Lørdag eftermiddag fik han sin præmie overrakt af statsminister Lars Løkke Rasmussen fra Venstre. Men Frederik Nielsen havde en noget uheldig start på konkurrencen, og forventede ikke at vinde.

- Hold kæft, det har været hårdt. 

- Jeg startede med at skære en del af min tommelfinger torsdag. Og så skulle jeg indhente det med en forbinding og en tur på skadestuen, siger Frederik Nielsen, der beskriver de seneste tre dages konkurrence som et helvede: 

- Hold kæft, det har været hårdt. Det er stressende, for vi er så meget under tidspres. Jeg nåede at blive færdig i sidste sekund. Nu skal jeg bare hjem og sove, siger Frederik Nielsen. 

I alt 49 elever og lærlinge fra Nordjylland deltog i DM i Skills, der har varet siden torsdag. Gennem tre dage har de demonstreret bedste håndværk inden for deres fag. I alt 36 fag var repræsenteret, mens der der ud over var 20 demonstrationsfag.

Næste år er det Aalborg, der er vært for DM i Skills. Thomas Kastrup-Larsen, socialdemokratisk borgmester i Aalborg modtog lørdag eftermiddag stafetten i Fredericia. Det bliver januar i Gigantium. 

80_percent

play Satsning på vinterferieturister har båret frugt

150920_corona.jpg

Positivprocenten falder: Her er lørdagens nordjyske coronatal

fc Thy

Klar til semifinalerne: Thys fodboldkvinder fik revanche over Nordsjælland

155019160_3938959839460037_8925757446378534070_o

Fokus på ny fjordforbindelse: Stil spørgsmål til transportministeren

80_percent

play Satsning på vinterferieturister har båret frugt

150920_corona.jpg

Positivprocenten falder: Her er lørdagens nordjyske coronatal

Til forsiden

Til forsiden