LIGE NU:

Vold og tvang: 26-årig mand fremstilles i grundlovsforhør

Nordjyllands Politi blev mandag aften kaldt ud til en hændelse, der udviklede sig dramatisk i Øgade-kvarteret i Aalborg.

En indviklet sag udspillede sig mandag aften i Øgade-kvarteret i Aalborg. En sag, der er så indviklet, at Nordjyllands Politi, stadig har en smule problemer med at finde hoved og hale i det hele. 

- Det, vi ved, er, at vi har en forurettet, der har forklaret at der er foregået nogle ting. Blandt andet har hun været udsat for vold og er blevet tilbageholdt mod sin vilje. For det har vi én gerningsmand anholdt, fortæller politikommissær ved Nordjyllands Politi Jens Møller Søgaard. 

Forurettede er en 24-årig kvinde fra lokalområdet, mens den anholdte er 26 år gammel og kommer fra Midtjylland. 

Nordjyllands Politi blev i første omgang kaldt ud i Øgagde-kvarteret med en anmeldelse om, at nogle personer udviste truende adfærd overfor hinande, og én af de involverede har trukket en kniv. 

- Det viser sig, at det er ham med kniven der bliver truet, og han har så trukket kniven i selvforsvar, fortæller Jens Møller Søgaard. 

Vedkommende, der truer manden med kniven, er den 26-årige mand, der senere blev anholdt. I en bil i nærheden sidder den 24-årige kvinde nemlig. Hun er bragt til stedet af den 26-årige. Og i følge politiets opfattelse er hun bragt der til i mod hendes egen vilje. 

- Der er foregået noget forinden episoden i Øgaderne. Der er så mange løse ender, vi skal knytte, før vi har et reelt billede. Og det er derfor, vi gerne vil have sigtede varetægtsfængslet, fortæller Jens Møller Søgaard. 

Den 26-årige anholdte bliver tirsdag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør. Her er han sigtet for vold og ulovlig tvang.