00:34

Voldtægtsforsøg: Politiet efterforsker sammenhæng med andre overfald

En 50-årig mand formodes at stå bag et voldtægtsforsøg og er fængslet frem til 7. marts.

Retten i Aalborg besluttede lørdag eftermiddag at varetægtsfængsle en 50-årig mand, der formodes at stå bag et voldtægtsforsøg mod en 24-årig kvinde. Kvinden var på vej hjem fra byen tidlig lørdag morgen, da hun blev overfaldet af en gerningsmand. Det oplyser anklagemyndigheden i Nordjylland på Twitter. 

Overfaldet skete omkring Østre Anlæg i Aalborg. Kvinden kæmpede sig fri fra overfaldsmanden, og politiet modtog anmeldelsen klokken 04.15. 

Manden er ifølge Nordjyllands Politi fra Syrien, og han nægter sig skyldig, oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi Henrik Beck. 

Læs også Kvinde forsøgt voldtaget i Aalborg: 50-årig mand anholdt

Politiet anholdte kort derefter en formodet gerningsmand, den 50-årige mand, der lørdag blev fængslet frem til den 7. marts. 

For under en uge siden, tirsdag den 7. februar, blev en 19-årig kvinde også udsat for voldtægtsforsøg på et stisystem ved Humlebakken i Aalborg. Derudover modtog politietn den 29. januar en anmeldelse om et overfald af en anden 19-årig kvinde. Hun skulle angiveligt være blevet befamlet af en ukendt gerningsmand, da hun var på vej hjem fra byen. Overfaldet skete omkring Karolinelundsvej i Øgadekvarteret i Aalborg. 

- Jeg kan ikke bekræfte, at han har noget med de andre sager at gøre. Men vi er opmærksomme på de lignende sager, der har været i Nordjylland det sidste stykke tid, og det er det, vi skal til at efterforske, fortæller vagtchefen. 

 

Læs også 19-årig kvinde befamlet på vej hjem fra byen i Aalborg

 

Læs også Kvinde blev overfaldet og forsøgt voldtaget på stisystem